Svéd masszázs

Egy masszázs nem csak a testünkre a lelkünkre is kihat és megnyugtató,frissítő érzetet ad!
A masszázs hatása függ a kezelt felület terjedelmétől, alkalmazás helyétől, az ingerek minőségétől és erőségétől! A szervezetben sokrétű, bonyolult és egymással összefüggő élettani hatások jönnek létre! Helyi hatásait a bőrre,bőr alatti kötőszövetre és az izomzatra fejti ki!

Bőr: vérbőség keletkezik a hőmérseklet emekedésével és olyan kémiai anyagok termelődnek , amelyek értágító hatásuak ezzel a a szővetek több táplálékhoz jutnak a sejtek anyjecseréje élénkül! Rugalmasabb feszesebb lesz a bőr!
Bőr alatti kötöszővet: a masszázs hatására a vér és nyirokhálózat összepréselődik , majd kitágul ezáltal fokozodik a keringes , és a felgyülemlet méreganyagok,víz és zsír könnyebben feszívodnak!
Izom: a masszázzsal előkezelt izom teljesítőképessége nővekszik, az elvégzett izommunka gyorsagg és kitartobb lesz !Fizikai munka vagy sporttevékenység után a masszázs segíti a fáradtág megszüntetését javítja a szövetek regenerációját!Rendszeres masszázzsal megelőzhetök az inak és izmok fájdalmas csomósodásai merevsége letapadása!
Általános hatások: javul a vér és nyirokkeringés,szívműködés,légzés,anyagcsere felgyors,javul a regeneráció!


Cellulit masszázs

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. Emellett javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.
A masszázs során a problémás területeket speciális, zsírtörő fogásokkal dolgozom át, vérbőséget fokozó hatóanyagokat alkalmazva. Mindezek elősegítik a zsírsejtekben felhalmozódott salakanyagok kiürítését, ezzel pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a narancsbőr eltűnjön, a bőr kisimuljon, egészségesebb és feszesebb legyen.
A kezelést köpölyözés és végül testtekercselő fólia alkalmazása egészíti ki, amely fokozza a cellulit masszázs okozta bőrfelmelegedést. A cellulit masszázs a GymBox Fitness teremben magában foglalja az infra szauna használatát, mely kitűnő kiegészítője a cellulit kezelésnek, alakformálásának. Az 50-70 C-on történő 30 perces izzasztás során sokkal több salakanyagot ürít ki a szervezetünk, mint a hagyományos szaunázással, hiszen az infrasugárzás kb. 2-3 cm mélyen hatol a bőrbe, ezáltal a mélyebb rétegek is felmelegszenek. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a fenti idő alatt mellesleg 400-600 kcal-tól is megszabadulhatunk. A cellulit masszázst célszerű kúraszerűen alkalmazni, minimum 10-12 alkalommal, emellett szükséges az életmódváltás.Kapcsolat
ELÉRHETŐSÉGEINK

  +36/70 326-1031

  michellerjanos@gmail.com

  www.masszorjani.hu

  Budapest XX, Bíró Mihály u. 3 GYMBOX FITTNESS